Kuivasilmä

Kuivasilmäisyys on ikävä vaiva, jonka oireista kärsii lähes jokainen jossakin kohtaa elämässään. Oireita voi olla kutiavat ja kirvelevät silmät, roskan tunne silmissä, vetistävät tai vuotavat silmät, punoittavat ja valonarat silmät, väsyneet silmät tai sumea ja vaihteleva näkö. Kuivasilmäisyys on yleistynyt kaikissa ikäluokissa muun muassa älylaitteiden käytön vuoksi.

Kuivasilmäisyyden oireita voidaan tilapäisesti helpottaa kostuttavilla silmätipoilla, mutta usein ne eivät poista kuivasilmäisyyttä aiheuttavaa ongelmaa. Meiltä löydät kostutustippojen lisäksi kaikki lämpöhoitotarvikkeet, suojalasit sekä lisäravinteet kuivien silmien kotihoitoon.

Luomenreunaa sekä rasvaa erittäviä tukkeutuneita meibomin rauhasia voidaan tehokkaasti hoitaa AbMax -hoidolla. Hoidossa koulutettu optometristi puhdistaa luomien reunoille kertynyttä rasvaa ja karstaa pienellä pehmeällä sienipäisellä koneella. Usein jo yksi AbMax -hoitokerta puhdistaa tehokkaasti luomenreunat ja tukkeutuneet meibomin rauhaset, jolloin kotihoidossa pääsee huomattavasti helpommalla. AbMax hoito suositellaan tehtävän 4-6 kuukauden välein.

Hinnasto

  • Kuivasilmätutkimus 65€
  • AbMax -hoito 98€ (sisältää myös jälkitarkastuksen)
  • Eye Light valoimpulssihoito 149 €/kerta tai kolmen kerran sarjahoito 398 €