Silmä- ja aurinkolasit

Meillä on sopimukset parhaiden linssivalmistajien kanssa, ja pääasiassa käytämme saksalaisia Zeiss -linssejä. Zeiss on maailman johtava tarkkuusoptiikan valmistaja.

Liikkeessämme on Zeiss i.Profiler -mittauslaite, jonka antamien tulosten perusteella valmistetaan Zeiss i.Scription -linssit. Zeiss i.Scription -linssi valmistetaan 0.01 dioptrian tarkkuudella ja ne takaavat käyttäjälleen selkeämmän ja kirkkaamman näön hämärässä, vähemmän heijastuksia, elävämmät värit sekä paremman kontrastinäön.

Zeissin lisäksi käytämme paljon Essilorin linssejä sekä kotimaisen Piilosetin valmistamia linssejä. Valikoimastamme löytyy myös erikoislinssejä ja lääkinnällisiä filtterilinssejä esimerkiksi migreenistä kärsiville kilpailukykyiseen hintaan.

Meiltä löydät uusimmat kehysmallistot laadukkailta silmälasivalmistajilta. Kehysvalikoimassamme on paljon eri muotoja, värejä, kokoja ja materiaaleja. Autamme sinua valitsemaan parhaiten juuri sinulle sopivat silmälasit ottamalla huomioon kasvojesi muodot sekä linssien voimakkuudet.

Puukehyksistä meiltä löytyy muun muassa Framed by Karl -merkin kehykset, jotka valmistetaan tarvittaessa mittojen mukaan. Kehyksiä ei ole värjätty, vaan ne ovat aina valitun puulajin sävyiset. Puukehykset voidaan valmistaa joko saranalla tai ilman.

Allergisoimattomia kehyksiä löytyy muun muassa Vycoz (linkki), Imago (linkki) sekä Dutz (linkki).

Tarjoamme myös kattavan valikoiman vintage -kehyksiä.

Meiltä löytyy laaja valikoima myös aurinkolaseja. Valmistamme aurinkolasit omilla silmälasivoimakkuuksilla myös kaareviin kehyksiin ja vintagelaseihin.

Vaihdamme linssit myös omaan suosikkikehykseesi. Meillä on oma hiontapaja, joten sinun tarvitsee jättää lasisi meille vain noin tunniksi, niin vaihdamme linssit uusiin.

Testaa näköprofiilisi klikkaamalla alla olevaa silmää ja selvitä minkälaiset linssit tarvitset!