Tuotteet

Löydät meiltä silmälasit, aurinkolasit, piilolinssit sekä lasit urheilijalle


Kehykset joka lähtöön

Meiltä löydät uusimmat kehysmallistot ja materiaalit, pieniä ja suuria silmälasikehyksiä. Tarjoamme myös kattavan valikoiman vintage-kehyksiä. Autamme sinua valitsemaan parhaiten sopivat silmälasit ottamalla huomioon kasvojen muodot ja linssien voimakkuudet.

Meillä on sopimukset parhaiden linssivalmistajien kanssa: Essilor, Zeiss, Hoya, Piiloset.

Valikoimastamme löytyy myös erikoislinssejä ja lääkinnällisiä filtterilinssejä kilpailukykyiseen hintaan.


Aurinkolasien trendikkäät uutuudet ja vintage pokat

Meiltä löytyy laaja valikoima aurinkolaseja. Valmistamme aurinkolasit omilla silmälasivoimakkuuksilla myös kaareviin kehyksiin ja vintagelaseihin. Tarjoamme myös valtuutettua huoltoa ja korjausta seuraaville merkeille: RAy-BAn, Lozza, Serengeti, Police, Rudy Project, Julbo, Versace ja Sziols.


Piilolinssit

Erikoiskoulutetut piilolinssioptikkomme tekevät piilolinssisovituksia ja -tarkastuksia, joilla varmistetaan piilolinssien sopivuus ja silmiesi hyvinvointi. Piilolinsseillä voidaan korjata likinäköä kaukonäköä, hajataittoa ja aikuisnäköä.

Meiltä löytyy pehmeät piilolinssit kerta- ja kuukausikäyttöisenä, hajataittopiilolinssit, monitehopiilolinssit,  päiväkäyttöiset puolikovat RGP – piilolinssit sekä yölinssit unohtamatta värillisiä piilolinssejä.


Urheilijan lasit

Urheilijoiden näöstä huolehtiminen jää usein urheilijan omille harteille. Monilla urheilijoilla on näköongelmia, jotka vaikuttavat heidän itsensä ja valmentajan tietämättä heikentävästi suoritukseen.