ZEISS i.Profiler

Yli 200 miljoonaa ihmistä luottaa silmälaseissaan ZEISSin laatuun. Ja määrä kasvaa joka sekunti kahdella. Ihmiset keskittyvät edelleen silmälaseja valitessaan kehyksiin, sillä ne näkyvät. Kuitenkin linssien laatu on erittäin tärkeä, sillä niillä on suuri vaikutus näkömukavuuteen. Valitessasi kehyksiisi ZEISSin linssit, saat kauniit, ohuet ja kevyet linssit Optimaalisella näkömukavuudella, suorituskyvyllä ja maksimaalisella tarkkuudella.

ZEISS I.SCRIPTION-TEKNIIKKA – YHTÄ AINUTLAATUINEN KUIN SILMÄSI

Vain linssit, jotka ovat yhtä ainutlaatuiset kuin silmäsi, voivat antaa sinulle täydellisen näkökyvyn. Siksi olemme kehittäneet i.Scription-tekniikan. ZEISSin tarkkuuslinssit, jotka voidaan mukauttaa näkövirheidesi, kehyksiesi ja kasvonmuotosi mukaan.  i.Scription® -tekniikan avulla valmistetut linssit antavat tulokseksi täysin uudenlaisen näönlaadun!

Zeiss i.Profiler laite mittaa silmien yksiölliset parametrit uudella, ainutlaatuisella tarkkuudella. I.scription -tekniikka yhdistettynä saksalaisiin laatulinsseihin mahdollistaa paremman näöntarkkuuden, hämäränäön ja kontrastinäön.

ZEISS I.SCRIPTION® -TEKNIIKAN EDUT:

  • Parempi näönlaatu
  • Parempi tasapaino silmien välillä
  • Parempi kontrastinäkö
  • Parempi värinäkö

Parempi näkö haastavissa valaistusolosuhteissa

AJOMATKASTA RIIPPUMATTA TURVALLISUUDEN TAKAA NÄKÖKYKY

Monet tuntevat olonsa epävarmaksi ja stressaantuneeksi ajaessaan autoa; etenkin hämärässä, aamunsarastuksessa, pimeällä tai huonossa säässä, kuten sateella ja sumussa. Autolla ajo voi toisinaan olla todellinen haaste, vaikka matka ei olisi pitkäkään.

Hyvä näkökyky on turvallisuuden kannalta aivan ratkaisevan tärkeää. ZEISS DriveSafe -monikäyttölinssit on kehitetty erityisesti autoiluun. Linssit on suunniteltu erityisesti lisäämään näkömukavuutta ja terävyyttä henkilöillä, jotka haluavat nähdä paremmin autoillessaa.  Ajaminen on turvallisempaa ja mukavampaa, kuin tavallisilla silmälaseilla.

ZEISS DriveSafe -linssejä on saatavana sekä yksi- että monitehoina.

Videolla esittelemme ZEISS DriveSafe Lenses Individual -linssit. Yksilöllinen versio erikoisvaatimuksiin. Mitä enemmän yksilöllisiä mittoja on käytettävissä, sitä paremmat laseista saadaan.

https://www.youtube.com/watch?v=c2mB5oWyLzg

https://www.youtube.com/watch?v=F5miqvBI6hk

https://www.youtube.com/watch?v=lmYBmBMejFw

Kuvahaun tulos haulle i profiler

ZEISS LINSSIVARASTO JA OMA PAJA

SILMÄLASIT VALMIIKSI JOPA TUNNISSA!

Meillä on oma ZEISS-linssivarasto: Laadukkaat, ohennetut 1-teholinssit parhaimmalla pinnoitteella suoraan hyllystä! (voimakkuusrajat sf plus 4,0  sf minus 6,0 , cyl max. 1,0) Hiomme  linssit itse liikkeessämme myös vanhoihin kehyksiin ja huollamme silmälasisi, jolloin sinun ei tarvitse olla ilman laseja kauaa.

Kuvahaun tulos haulle i profiler