EnChroma-lasit punavihersokeille nyt meiltä

EnChroma-värinäkölasit täyttävät tänä vuonna 10 vuotta ja  niitä saa nyt Suomessa. Tärkeää on se, että ne voidaan valmistaa yksilöllisillä silmälasivoimakkuuksilla, niin yksi- kuin monitehoina.

Parasta on, että uusia ”filtterivärejä” on tullut lisää, jolloin useampi punaviherheikko saa avun. Ne voidaan hioa mihin vain tavalliseen silmälasikehykseen, omilla mittatilaus silmälasivoimakkuuksilla. Tarvitset sitten kauko-, lähi tai monikäyttölaseja.

Helsingin Optiikassa on asiaan perehtyneet optometristit, jotka  tutkivat, seulovat ja kartoittavat värinäön virheen ja samalla tarkistetaan näkö. Meillä on kattava valikoima testauslinssejä ja jopa lainattavia laseja.

Hinnat ovat loppukuluttajalle hieman edullisemmat, kuin tilaamalla jenkeistä itse. Lasien oikea väri ja sopivuus on tällöin optikon vastuulla. Opastamme jokaista oikeaan linssi vaihtoehtoon ja  testaukseen.

Valittavana on myös ns. filtterilinssejä, joilla näkee paremmin, jos on esim.silmänpohjanrappeumaa tai vaikka alkavaa kaihia. EnChroma valmistaa myös lääkinnällisiä filtterilaseja, joista hyötyvät ikääntyvät, valoherkät ja joistakin silmäsairauksista kärsivät.

Kokeile allaolevaa testiä selvittääksesi onko sinulla normaali värinäkö!

Liittyvät kategoriat Silmälasit